Memursen Konfederasyonu’na bağlı Sağlık ve Sosyal Hizmet Çalışanları Sendikası Sağlık-Sen’in 16 Ekim 2010 tarihinde yapılacak olan 4’ncü olağan Genel kurulunda mevcut Başkan Yahya Özdemir ile yönetim kurulu üyesi Mutlu Kaya aday olduklarını açıkladı.

Mutlu Kaya’nın Başkanlığında oluşan ekip 12 Ekim 2010 tarihinde Göksun İlçesinde yapılan temayül yoklamasında; Elbistan, Afşin, Göksun, Pazarcık, Andırın ve Nurhak İlçe temsilcileri ve delegeler mevcut yönetim kurulu üyesi olan Sağlık-Sen İl Başkanlığı adayı Mutlu Kaya ve ekibine tam destek kararı aldıklarını beyan ederek başarılar dilediler.

Ayrıca Sağlık çalışanlarının sesini duyurmak için kurulan gönüllü kuruluş ve derneklerin Kahramanmaraş’ta teşkilat yapısında öncülük yapacağını ve Sağlık çalışanlarının sorunlarını tek bir ağızdan duyurabilecek bir sağlık platformu oluşturmak istediklerini belirten başkan dayı Kaya kendilerine gösterilen bu destekten dolayı teşekkür edip ileriye dönük plan ve projelerini anlattı.

Sivil toplum kuruluşlarının önemlerine de vurgu yapan Kaya, Kahramanmaraş Sağlık-Sen’in büyük bir aile olduğunu, kişiye dayalı yönetim anlayışından sisteme dayalı bir yönetim anlayışının olması gerektiğini vurguladı. Kaya; sorunlar karşısında imkânsızlıkları bahane eden değil çözüm odaklı bir sendikacılık sergileyeceklerini söyledi.

HABER VE FOTOĞRAFLAR: İSKENDER Zengin
ANDIRIN / KAHRAMANMARAŞ