Kahramanmaraş eski Milletvekili Ökkeş Şendiller, Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi’ne (ADSM) yeni ve modern bir bina kazandıran Başhekim Dt. Sıtkı Güvenç’e ‘hayırlı olsun’ ziyaretinde bulundu.

Geçtiğimiz yıllarda yapımına başlanan ve tamamı merkezin kendi döner sermaye gelirlerinden harcanarak yapılan Yeni Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi geçtiğimiz aylarda hizmet vermeye başladı.

Eski Milletvekillerinden Ökkeş Şendiler, bir ziyarette bulunarak Başhekim Sıtkı Güvenç’e ‘hayırlı olsun’ dileklerini sundu. Şendiller; “Kahramanmaraş böyle bir hizmete layık bir şehir. Böyle bir hizmetin ilimize kazandırılmış olması hizmetlerin en büyüğüdür. Üstelikte Türkiye’de ilk defa kendi gelir kaynaklarını kullanarak yapılmış olması da daha güzel bir olaydır. Emeği geçenleri tebrik ediyor hayırlı olsun diliyorum” dedi.

Sıtkı Güvenç ise nazik ziyaretinden dolayı teşekkür ettiği Sendiller’e hastaneyi gezdirerek şunları kaydetti: “Halen merkezimizde 45 ünite hizmet vermektedir. Bu ileriki zamanlarda istenirse 60 üniteye kadar çıkarılabilecek kapasitemiz mevcuttur. Merkezimiz 30 bin metre kare alan üzerine kurulmuş kapalı alanımız 7 bin 500 metrekaredir. Şu anda çevre düzenleme çalışmalarımız devam etmektedir. Önümüzdeki günlerde çevre düzenleme işlemlerimizin de tamamlanması ile de gelen hastalarımıza daha da güzel mekânlarda hizmet etme mutluluğunu yaşayacağız.” (www.kanal46.com)