27 Mart 2006 yılından bu yana Kahramanmaraş İl Nüfus ve Vatandaşlık Müdürlüğü yaparak Kahramanmaraş Nüfus binasında vatandaşa hizmet yönünden önemli hizmetlerde bulunan Fikret Kiraz, Çarşamba günü geçirdiği kalp ameliyatının ardından oluşan komplikasyon sonucu vefat ederek Hakk'ın rahmetine kavuştu.

19 Haziran 1957 Muş / Bulanık doğumlu olan ve Van İl Nüfus ve Vatandaşlık Müdürü iken 27/ 03/ 2006 tarihinde atandığı Kahramanmaraş’taki görevine başlayan Fikret Kiraz, İl Nüfus Müdürlüğü görevini yaptığı süre boyunca Nüfus Müdürlüğü içerisinde yaptığı fiziki değişiklikler ile olumlu puan almıştı.

2003 yılında Kalp Kapakçıkları değişen Fikret Kiraz son zamanlarda da rahatsızlanması üzerine, Ankarada Yüksek İhtisas Hastanesinde bir süre tedavi gördü. Ardından da 30 Haziran 2010 tarihinde de Ankara Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesinde ameliyat olan Kiraz, ameliyat sonrası yoğun bakım ünitesinde yatarken oluşan komplikasyon sonucu hayatını kaybetti.

Kiraz'ın cenazesi 1 Temmuz 2010 (bugün) Muş'un Bulanık ilçesinde yapılacak cenaze töreninin ardından toprağa verilecek.

Evli ve Ozan Çağıl ile Özgen Çağan isminde iki erkek çocuk babası olan Fikret Kiraz'a Allah'tan rahmet, kederli ailesine, Kahramanmaraş Valiliğine ve çalışma arkadaşlarına baş sağlığı dileriz. Mekanı cennet olsun... (www.kanal46.com)