Kahramanmaraş Belediyesi bünyesinde faaliyet gösteren Belediye Spor A gençler futbol takımı Türkiye şampiyonası 2. grup müsabakaları için Nevşehir’e gitti.

30 Mayıs Çarşamba günü oynanan karşılaşmalarla başlayan Türkiye şampiyonası 2. grup müsabakaları için 29.05.2007 tarihinde 25 kişilik bir kafile ile Nevşehir’e giden Belediye Spor A Gençler Futbol Takımı Nevşehir’den şampiyon olarak dönmek azmi ile gitti.

Nevşehir’e gitmeden önce bir açıklama yapan Belediye Spor A Gençler Futbol Takımı Antrenörü Mehmet Koç; “Takımımız çok genç. Birinci gruptan namaglûp çıktık. Hedefimiz şampiyonluk. Nevşehir de şehrimizi en iyi şekilde temsil etmek için mücadele edeceğiz. Amacımız Türkiye şampiyonasına katılmaktır” dedi.

Çarşamba günü Nevşehir’de başlayan 2. Grup müsabakalarına katılan takımların isimleri şöyle; Adana Gençlerbirliği, Adana Seyhan, Konya Selçuk, Diyarbakır Sur, Elazığ Türk Telekom. Kahramanmaraş Belediye Spor A Gençler Futbol Takımı dün çekilen kura sonucu belirlenen takım ile Çarşamba günü Nevşehir de maç yaptı. (www.kanal46.tv)