Göksun Belediye Spor Kulübü Futbol Altyapı Takımları 2014–2015 sezonu oyuncu seçmeleri yapıldı.


KAHRAMANMARAŞ (AA) - Belediye Başkanı Hüseyin Coşkun Aydın, yaptığı konuşada, tüm meslek dallarında olduğu gibi sporda da güzel ahlakın başarıyı taçlandırdığını ve mükemmelleştirdiğini söyledi.


"Ben sporcunun zeki, çevik ve aynı zamanda ahlaklısını severim" sözünü hatırlatan Aydın, Türkiye'nin geleceği çocuklar için her alanda çalışma yürüttüklerini kaydetti.


Gençelerden iyi yetişmiş bireyler ve sporcular olarak ülkeye ve millete hizmet etmelerini isteyen Aydın, şunları kaydetti: "Sporcunun en iyisi ahlakı en iyi olandır. Ahlakın olmadığı hiçbir şey değer kazanmaz, kıymeti olmaz. Hangi meslek dalında olursa olsun kişinin başarısını ahlakı taçlandırır, güzelleştirir ve mükemmelleştirir. Gerek arkadaşlarınıza, gerek hocalarınıza ve gerekse de evde ailenize karşı ahlaklı olmayı ön planda tutun."


Aydın, her türlü faaliyette gençlerin yanında olduğunu belirterek, seçmelere katılan sporculara başarılar diledi.


Konuşmaların ardından, seçmelere katılan 85 sporcu altyapı hocaları tarafında takımlara ayrılarak çift kale maç yaptılar. İki hafta devam edecek program sonunda başarılı olan sporcular Göksun Belediye Spor Kulübü Futbol Altyapı Takımlarına alınacak.


 (AA)