Yarışma 13 Şubat 2021 tarihi Saat 13.00’te Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezinde başlayıp Tarihi Kahramanmaraş Kalesinde sona erdi!

Yarışma ile ilgili açıklama yapan İl Gençlik ve Spor İl Müdürü Cemil Boz: ''Malumunuz 12 Şubat Kahramanmaraş'ımızın düşman işgalinden kurtuluşunun yıl dönümü, biz de Gençlik Ve Spor İl Müdürlüğü olarak 12 Şubat Kahramanmaraş'ımızın Kurtuluş Günü anısına bazı sporif etkinlikler düzenledik, Bu etkinliklerde pandemi kurallarına riayet ederek, bu gün yaptığımız etkinlik ise Şehir Bisiklet turu oldu, İlimizde Bisiklet branşında herhangi bir çalışma henüz yoktu, biz inşallah bu yıl bu çalışmaları başlatmış olduk buda onların bir sembolü olsun istedik, bu yarışmaya katılım sağlayan Değerli Genç Yarışmacı arkadaşlara çok teşekkür ediyorum, Şehitlerimizin Anısına yapmış olduğumuz bir yarışma oldu! Yarışmada derece kazanan birinci, ikinci ve üçüncü kardeşlerimizi tebrik ediyorum! 

Yarışmalarımız Devam Ediyor! 

Bir Çok etkinlikler düzenledik, 12 Şubat anısına  düzenlediğimiz Atış poligonumuzda yarışmalarımız devam ediyor, 120 kişilik gruptan oluşan yarışmada kurtuluş kupamız var ödülleri ise yarın verilecek. Gençlik merkezleri ve gönüllü gençlerimiz ile yaptığımız etkinlikler sürekli oluyor. Gençlerimizi Merkezlerimize bekliyoruz Bu Yarışmada emeği geçen Başta Kahramanmaraş Valiliğimiz olmak üzere, Büyükşehir Belediye Başkanımız Hayrettin Güngör' de şükranlarımızı sunarız!''

Yarışmada Kategoriye giren Yarışmacılara Ödüllerini Müdürü Cemil Boz ve Kahramanmaraş İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürü Mustafa Eski'den aldı!

Elit Erkekler Kategorisinde: 

1) Ahmet Can Akpınar

2)İbrahim Gülmez

3) Enes Akdere

4) Selahattin Yıldız

Genç Erkekler Kategorisinde 

1) Teoman Timuçin

2) Mustafa Hashun,

3) Hacı Köse

Yıldız A Kategorisinde

1)Cuma Emirhan Bolat

2) Abdullah Karaturna 

3) Hüseyin Doğan

4) Hüsnü Salih Şimşek

Editör: TE Bilisim