Kahramanmaraşspor A.Ş. deplasmanda Kilimli Belediyespor’la oynadığı maçta berabere kaldı.


Spor Toto 3. Lig 2. Grup’ta Kahramanmaraşspor deplasmanda Kilimli Belediyespor karşı karşıya geldi. İlk yarı Kahramanmaraşspor -  dk.31 Erhan Kurt , dk.36 Berkan Emir’in attığı golle ve İkinci yarı Kilimli Belediyespor – dk. 81 Kader Kaynar , dk. 90 Ahmet Olgun’un attığı golle maç 2-2 berebare bitti.


STAT: Kilimli Ahmet Şerifoğlu


HAKEMLER: Çetin Topuz, Nahit Özday,İrfan Genç


KAHRAMANMARAŞSPOR: Taylan, Berkan, Erhan, Fahrettin, Adem, Metin, Mert Er, Erhan Çelik, Onur, Aytaç, Utku, Emrah, Şadi, Cengiz


Kilimli Belediyespor: Gökhan, Ali Kemal, Ali, Ahmet, Gürkan, Hurşit, Emin, Muhammet, Şahin, Soner, Doğan, Kader, Hasan


GOLLER:Erhan (dk.31) - Berkan (dk.36) (Kahramanmaraşspor), Kader (dk.81) – Ahmet ( dk. 90) Kilimli Belediyespor:


SARI KARTLAR: Hurşit (30. dk.) , Şahin (36. dk.), Ali (73. dk.) (Kilimli Belediyespor)


KIRMIZI KARTLAR: Adem (63. dk.) (Kahramanmaraşspor)


Spor Toto 3. lig 2. grupta şampiyonluk mücadelesi veren Kahramanmaraşspor deplasmanda karşılaştığı Kilimli Belediyespor ile 2-0 öne geçtiği maçta son dakikalarda yediği goller ile 2-2 berabere kalarak zirve yolunda ağır yara aldı.

 

Karşılaşmaya hızlı başlayan Kırmızı beyazlılarda  6. dakikada Onur Berber´in sert şutu direkten döndü. Dakikalar 30’u gösterdiğinde ceza alanı içinde Onur Berber yerde kaldı. Hakem penaltı noktasını gösterdi. Topun başına geçen Erhan Kurt takımını 1-0 öne geçiren golü attı.  

 

Golden sonra ataklarını sıklaştıran temsilcimiz  karşılaşmanın 36. dakikasında serbest vuruş kazandı. Topun başına geçen Berkan Emir 25 metreden yerden sert bir şut göndererek topu filelerle buluşturdu ve Kahramanmaraşspor’u 2-0 öne geçiren golü attı.

 

Karşılaşmanın ilkyarısında başka gol olmayınca Kahramanmaraşspor soyunma odasına 2-0 üstünlükle girdi.

 

Mücadelenin 2.yarısında da oyuna hızlı başlayan temsilcimiz 63.dakikada Adem’in oyundan atılması ile 10 kişi kaldı. Rakibinin 10 kişi kalmasını iyi değerlendiren Kilimli Belediyespor baskısını artırdı ve 81.dakikada Kader ile farkı 1’e indirdi.

 

Sezonun başından bu yana son dakika golleri ile puan dağıtan temsilcimiz yine benzer bir kader ile maçın son anlarında Ahmet’in golüne engel olamayarak sahadan 2-2 beraberlikle ayrıldı. (Yorum-Spor 46)