Başta Lütfi Arıboğan olmak üzere yönetim kurulu üyelerinin girişimiyle istifa kararını Genel Kurul'da açıklamayan TFF Başkanı, tatil dönüşü görevi bırakacak.


TFF Başkanı Mehmet Ali Aydınlar istifa ediyor. Aydınlar, son konuşmacı Ordu Başkanı Nedim Türkmen'in sözleri sırasında TFF yönetim kurulu üyelerine kürsüye çıkıp istifa edeceğini söyledi. Ancak başta Lütfi Arıboğan olmaküzerediğer üyelerin girişimiyle bu kararını askıyaalanMehmet Ali Aydınlar'ın 5 günlüktatildönüşünde istifa edeceği öğrenildi.



Vatan'ın haberine göre Aydınlar kürsüden istifasını açıklamasa da özellikle Ali Koç'un kendisini hedefalansözlerine sert yanıtlar verdi: " Kurullar kaos değil karar almakiçinyapılır. Savunma hakkı kısıtlanmıyor. Kurullara baskı da söz konusu değil. PFDK 20, Etik Kurulu 15günsavunmasüresivermiş. Eğer yeterli değilse ek süre talep edebilirler.


Karar yetkisi Disiplin Kurulları'nda. Biz korktuğumuziçinyetkileri devretseydikşimdiburada olmazdık. Ben buraya gelirken böylebirsüreç olacağını biliyor muydunuz? Bu nedenle mi beni TFF Başkanı yaptınız? F.Bahçe için önyargım varmış.. Sevgili Ali Koç yukarıda Allah var. Lütfen insaflı olun.Birde bunu ben mi, yıllarca bu kulübehizmetetmiş biri mi yapacak? Yüzümüzefarklıkonuşanlar arkamızdan farklı konuşabiliyor. Herkes suçsuz tek suçlu biziz.


Biz koltuk meraklısı değiliz. Bizler onurlu kişileriz. Şerefimizle onurumuzla geldik, öyle de gideriz.Tarihgerçekleri yazacaktır. Bençokrahatım. Biz yönetimolaraktoplanıp gerekli değerlendirmeyi yapacağız."


F.Bahçe'nin başkan adayı Erzik
Başbakan'la görüşen Şenes Erzik göreve gelirse, asbaşkanı olduğu UEFA'yla ilişkileri toparlayacak..


Genel Kurul'da UEFA Asbaşkanı Şenes Erzik de yer aldı..Konuşmaiçinkürsüye çıkan F.Bahçe yöneticisi Cihan Kamer'in "Sayın asbaşkan, Türk futbolunuen iyisiz tanıyorsunuz, senelercehizmetettiniz. Sizinçokdahafazlataraf olmanızlazım. Bu kaostan bizleri kurtarmanızı bekliyoruz. Bu, adınızı tarihe altın harflerle yazdırır" demesi esasında geleceğin habercisigibi.


ÇünküErzik, TFF başkanlık koltuğu boşalırsa o mevkiye enbüyükadaylardan. Kısabirsüreönce Mehmet Ali Aydınlar'la birlikte başbakan Tayyip Erdoğan'la bu konu üzerinegörüşmeyapan Erzik, F.Bahçe'nin TFF başkan adayı. Kanarya, Erzik göreve gelirse hem bulunduğu adil olmayan durumdan çıkacağını hem de UEFAileilişkilerin düzeleceğini tahmin ediyor.

Editör: TE Bilisim