FİFA Kokartlı Milli Hakemimiz Kahramanmaraşlı Selçuk Dereli, Kahramanmaraş’ın Andırın Yeşilova’da baba evini ziyaretinin ardından ilçe merkezine de bir ziyarette bulundu.

Kaymakam Kürşat Özdemir’i makamında ziyaret eden Dereli, Özdemir’in spor ve Andırın için çok duyarlı olduğunu belirterek, teşekkürlerini iletti.

Gençlerle de bir araya gelen Selçuk Dereli, burada gençlerden sportif faaliyetlere önem vermelerini isteyerek şunları kaydetti: “Andırın’lı gençler doğru, dürüst ve sportif faaliyetlere önem vermektedir. Ben eskiden köyümde tarlada çalışırdım, mola verdiğimiz zamanda da güreş tutardık. Andırınlı olarak sportif insanlarız.”

Gençlere de özellikle seslenen Dereli; “Kahve köşelerinden kurtulun imkanlar dâhilinde spora önem verin” dedi.

Futbol sahasının da düzene ihtiyacı olduğunu belirten Dereli, daha sonra gençlerle hatıra fotoğrafı da çektirdi. (Haber ve Fotoğraflar: İskender Zengin / Andırın Postası - Özel) (www.kanal46.com)




YASAL UYARI: HABER METNİ İLE FOTOĞRAFLARIN BASIN-YAYIN ORGANLARI VE İNTERNET SİTELERİ TARAFINDAN 'KANAL 46' ADI KAYNAK VE MAHREÇ GÖSTERİLSE DAHİ İZİNSİZ OLARAK İKTİBAS EDİLMESİ KESİNLİKLE YASAKTIR. BU YASAĞA UYMAYANLAR İDARİ VE MALİ CEZALARI PEŞİNEN KABUL ETMİŞ SAYILIRLAR. KANAL 46 BU KONUDAKİ TELİF VE YAYIN HAKLARINI SAKLI TUTAR.. KAMUOYUNA SAYGI İLE DUYURULUR...