Belediye Başkanı Mustafa Poyraz Sivas’ta Yıldız Kızlar Türkiye Şampiyonası Bölge Şampiyonu olan Maraşgücüspor’lu Şampiyon bayan yıldızlara yemek verdi.


Kahramanmaraş’ın ilk ve tek bayan futbol takımı olan Maraşgücüspor Futbol Yıldız Kız Takımı, Sivas’ta yapılan Türkiye Şampiyonası elemelerinde namağlup Şampiyon olarak ilk 16 takım arasına adını yazdırdı.
Kahramanmaraş Temsilcisi Maraşgücü’nün de katıldığı 2013 Yıldız Kızlar Türkiye Şampiyonası maçları 4'er takımdan oluşan 10 bölge grubunda yapıldı. Bu gruplardan 8. Sivas grubundan şampiyon olarak çıkan takım Maraşgücüspor Yıldız Kız Takımı oldu.
Maraşgücüspor Yıldız Kız Futbol takımı Sivas’taki 8.Grup müsabakalarında, Malatya Bayanlar Spor Kulübünü 3-2, Elazığ temsilcisi Bordo Atletikspor’u 8-0, Kayseri temsilcisi Yıldırım Beyazıt Şafakspor’u 7-1’lik skorla tüm rakiplerini mağlup etti ve Sivas grup şampiyonu oldu.


Bu Şampiyonadaki başarılarını taçlandırmak ve spora destek olmak isteyen Kahramanmaraş Belediye Başkanı Mustafa Poyraz, bayan yıldızlara Pınarbaşı Yeşil Vadi restorantta şampiyonluk yemeği ile moral verdi.


(www.kanal46.com)