Kahramanmaraşlı eski güreşçilerden ve aynı zamanda uzun yıllar Gençlik Spor İl Müdürlüğü de yapan Mahmut Kanadıkırık vefat etti.


Kahramanmaraş Gençlik Hizmetleri ve Spor eski İl Müdürlerinden ve aynı zamanda yerel Objektif Gazetesi yazı ailesinden Mahmut Kanadıkırık 66 yaşında Hakk'ın rahmetine kavuştu.


Yakınlarından edinilen bilgilere göre Kanadıkırık, birkaç gün önce banyoda düşmesi sonucunda aurt damarında oluşan zedelenme nedeniyle küçük bir operasyon diye girdiği ameliyathanede yaşamını yitirdi.


Cenazesi Ulu Camide öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazından sonra Şeyh Adil Mezarlığında toprağa verildi.


Merhum Kanadıkırık’ın cenazesine spor çevrelerinin yanı sıra bazı resmi kurum müdürleri ve siyasetçiler de katıldı.


Merhuma Allah'tan rahmet, kederli ailesi ile yakınlarına ve refikimiz Objektif gazetesine başsağlığı ve sabırlar dileriz. (www.kanal46.com)


Yakınları: ASLEN HAYRULLAH MAHALLESİNDEN OLUP, SELÇUKLU MAHALLESİNDE İKAMET EDEN, MERHUM ALİ RIZA KANADIKIRIK’IN OĞLU, HAYRETTİN KÖKLÜ’NÜN DAMADI, BAHADIR, NESLİHAN, BARBAROS VE ALİ RIZA BURAK KANADIKIRIK’IN BABASI, FARUK, EROL VE SEYFETTİN KÖKLÜ’ NÜN ENİŞTESİ, MUSTAFA YÖNDER VE HANEFİ ERAYMAN’IN BACANAĞI, EMEKLİ GENÇLİK VE SPOR İL MÜDÜRÜ. MAHMUT KANADIKIRIK VEFAT ETMİŞTİR.​


Taziye Adresi: SELÇUKLU MAH. ŞEYH EDEBALİ BULVARI No:37 ÖZBAŞ SİT. A BLOK


Telefon: 0.536 921 30 95


 

Editör: TE Bilisim