Kahramanmaraş kent merkezi adeta bir şantiye görünümünde…Dr. Mustafa Meydanı’ndaki 1. Köprülü Kavşak çalışmaları büyük bir hızla sürüyor.

Kahramanmaraş Belediyesi’nin trafik sıkışıklığının olduğu yerlerde trafik akışını daha düzenli hale getirmek için planlandığı çalışmalar kapsamında başlattığı Akdere mevkiindeki yol genişletme istimlâk çalışmaları sürüyor.

Trafik akışını rahatlatmak amacıyla hazırlanan projelerden biri olan Akdere yol genişleme çalışmaları, Kahramanmaraş Belediyesi tarafından istimlâk ve imar planına uygun şekilde belirlenen evlerin yıkımıyla devam ediyor. Şuana kadar belirlenen beş evin yıkımının gerçekleştiğini söyleyen yetkililer yaptıkları açıklamalarda; Akdere’de başlatılan istimlâk çalışmalarının sürdüğünü, ikinci bir köprülü kavşak proje çalışmalarına ise başlandığını belirttiler. Bu arada Dr. Mustafa Meydanı’ndaki birinci tünel geçişli köprülü kavşak inşaatı ise büyük bir hızla sürüyor.

ŞANTİYE SAHASI GİBİ

Kahramanmaraş kent merkezi bugünlerde adeta bir inşaat şantiyesini andırıyor. Kahramanmaraş Belediyesi’nin çalışmalarının yanı sıra, doğalgaz ve elektrik tesisatlarının yer altına alınması gibi çalışmalar nedeni ile cadde ve sokaklarda hummalı bir faaliyet sürüyor. Vatandaşlar ise kış gelmeden bu çalışmaların tamamlanmasını ve böylece rahat bir nefes almayı istiyor. (www.kanal46.tv)
Editör: TE Bilisim