Kahramanmaraş'ta ''30 santimetrelik arsa'' yüzünden tartıştığı amcasının oğlunu öldürdüğü iddiası ile yargılanan Fahri Koska (30) 15 yıl hapis cezasına çarptırıldı.

Kahramanmaraş 1. Ağır Ceza Mahkemesinde görülen davaya, tutuklu sanık Fahri Koska ile öldürülen kuzeni Celal Koska'nın (30) yakınları hazır bulundu.

Mahkeme heyetine pişman olduğunu söyleyen Fahri Koksa; ''Nasıl olduğunu bilmiyorum. Olaydan bir gün önce arsa meselesi yüzünden mahkememiz vardı. Moralim çok bozuktu. Sabah işe giderken amcamın oğlu ile eşimin tartıştığını gördüm. Eşime küfür ediyordu. Ben de içerden tüfeği aldım ateş ettim. Amcamın oğlunu öldürdüğüm için çok ama çok pişmanım'' dedi.

Mahkeme heyeti Fahri Koska'ya ''kasten adam öldürmek'' suçundan önce müebbet hapis cezası verdi. Daha sonra bu cezayı ''haksız tahrik'' indirimi uygulayarak ve mahkemedeki iyi halini göz önünde bulundurarak önce 18 yıla sonra da indirim yaparak 15 yıl hapis cezasına çarptırdı.

28 Ekim 2009'da, Oruç Reis Mahallesi 15. Sokak'ta meydana gelen olayda, Fahri Koska birlikte aldıkları arsanın paylaşımı konusunda aralarında anlaşmazlık bulunan amcasının oğlu Celal Koska'yı pompalı tüfekle öldürdüğü iddiasıyla tutuklanmış ve yargılanmaya başlamıştı. (www.kanal46.com)


YASAL UYARI: HABER METNİ İLE FOTOĞRAFLARIN BASIN-YAYIN ORGANLARI VE İNTERNET SİTELERİ TARAFINDAN 'KANAL 46' ADI KAYNAK VE MAHREÇ GÖSTERİLSE DAHİ İZİNSİZ OLARAK İKTİBAS EDİLMESİ KESİNLİKLE YASAKTIR. BU YASAĞA UYMAYANLAR İDARİ VE MALİ CEZALARI PEŞİNEN KABUL ETMİŞ SAYILIRLAR. KANAL 46 BU KONUDAKİ TELİF VE YAYIN HAKLARINI SAKLI TUTAR.. KAMUOYUNA SAYGI İLE DUYURULUR...