Kahramanmaraş Belediye Meclisi Ekim ayı olağan toplantısını 4 Ekim’de yaparak gündeminde bulunan maddeleri görüşerek karara bağladı.

AKP’li Belediye Başkanı Mustafa Poyraz başkanlığında Meclis salonunda gerçekleştirilen toplantıda 4 gündem Maddesi’nin yanı sıra 6’da gündem dışı madde görüşüldü.

Eski tutanak özetinin okunmasından sonra gündemde bulunan Kent Ormanı Seyir Terası hakkında encümene yetki verilmesi, Hal Müdürlüğü; temizlik, güvenlik, bina hizmetlerinin yürütülmesi ve araç kiralama hizmet alım işi ihale süresi, Cadde ismi verilmesi talebi, İmar plan tadilatları maddeleri ile gündem dışı olarak görüşülen; 3 adet otobüs ve 1 adet minibüs alımı, Su ve Kanal Müdürlüğü Deşarj Yönetmeliği, Atık Suların Kanalizasyona Bağlanması, Tam ve hisseli parsellerin satışı, Takas, 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün isminin kentte uygun bulunan bir bulvara verilmesi ve Belediye tarafından verilecek olan Burs’un il sınırları içerisinde ikamet edenlere verilmesi maddeleri de görüşülerek karara bağlandı.

Bir sonraki Meclis toplantı günü 07.11.2007 olarak kararlaştırıldı. (www.kanal46.tv)