Kahramanmaraş’ta arkadaşının dini nikâhla birlikte olduğu bayanla tanışıp ilişki kuran ve kendisinden şantaj karşılığı para sızdırdığı iddia edilen bir kişi, düzenlenen operasyonla gözaltına alındı.

Arkadaşı olduğu kişinin evine sık sık ziyarette bulunan Murat Ç.’nin (28) Hüsne G. (19) ile yaptığı sohbet, bir süre sonra arkadaşlığa dönüştü. Kısa zaman sonra Hüsne G.’nin (19) telefonuna ulaşan Murat Ç., (28) karşı tarafı arayarak buluşma teklifinde bulundu. Buluşma teklifini olumlu karşılayan Hüsne G., Murat Ç.’nin önceden kendine belirttiği adrese gitti.

Beraber olacakları eve önceden gelip kamera sistemi kurduğu iddia edilen Murat Ç., daha sonra eve gelen Hüsnü G.’yi karşıladı. İlişkiye girdikleri anı kameraya kaydettiği öne sürülen Murat Ç., daha sonra şantajla tehdit ederek karşılığında para istemeye başladı.

Üst üste gelen tehditlere bir süre sonra dayanamayan Hüsnü G., durumu polise anlatmakta buldu. Hüsne G.’nin ifadesini alan Kahramanmaraş Emniyet Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği ekipleri, Murat Ç.’yi kısa süre içinde gözaltına aldı.

Kahramanmaraş Emniyet Müdürlüğüne getirilen şahıs, emniyetteki ifadelerinin ardından Kahramanmaraş Adliyesi’ne sevk edildi. Burada da ifadesi alınan Murat Ç. Tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. (www.kanal46.com)