ARMADAŞ Genel Müdürü Uğur Dilipak: “Muhtar adayları bizim adımıza söz veremezler”


ARMADAŞ Genel Müdürü Uğur Dilipak, “Biz hiçbir muhtar  adayına Doğalgaz konusunda yetki vermedik, bizim adımıza doğal gaz getireceğim diye söz veriyorlarmış , veremezler inanmayın,” dedi.


     Çalışmaları yerinde inceleyen Uğur Dilipak: Buradan Kahramanmaraş’a bir müjde vermek istiyorum, diyen Armadaş Genel Müdürü Uğur Dilipak: “ Şu anda Kahramanmaraş’ta 8 ayrı ekip çalışma yapmak da ve hedefimiz Nisan ayına kadar Kahramanmaraş’ta doğalgaz irmeyen sokak bırakmamaktır.. Bunun için ekiplerimiz gece gündüz çalışıyorlar..


    Mevcut görevde olan muhtarlarımızın resmi dilekçeleri ile baş vurmaları ile projeye alınan ilimizin tamamında çalışmalar devam ediyor, bir duyuyoruz, muhtar adayıları bizim adımıza söz veriyorlarmış , mahallelerine dogalgaz etireceklermiş ? kimsenin böyle bir yetkisi yok, biz kimseye yetki vermedik, Armadaş firması belli plan proje dahilinde çalışmalarını devam ettiriyor..


    Uğur Dilipak: “ Nisan 2014 ayına kadar, Sümbüllü mahallesi, Yayha Kemal Mahallesi, bağlarbaşı, Şeyhadil, Sakarya, Orman bölge müdürlüğünden batıya doğru tüm mahallelere doğalgaz vereceğiz, bu arada vatandaşlarımıza şu uyarıyı yapmak istiyorum: “ Biz hiçbir muhtar adayına , adımıza doğalgaz için söz verebilirsin yetkisi vermedik, ancak son günlerde bize gelen şikayetlerde muhtar adaylarının “mahalleye doğalgazı ben getiriyorum” gibi söylemleri bize kadar ulaşmış olup, bunun aslı yoktur, Doğalgaz yatırımını Armadaş firması yapmaktadır,” dedi.


    Muhtarlar Dernek Başkanı Vedat Paköz: “ Armadaş genel müdürümüz Uğur Dilipak şahsında tüm Armadaş çalışanlarına teşekkür ediyoruz, gece gündüz çalışarak planlı olan tüm sokaklara doğalgaz getirmek için çalışıyorlar,” diyerek teşekkür etti.