Kahramanmaraş Valiliği Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) ihtiyaç sahibi vatandaşları sevindirmeye devam ediyor. Kahramanmaraş SYDV, Namık Kemal Mahallesindeki evinde tek başına yaşayan 87 yaşındaki Ayşe Bülbül’e soba hediye etti

Kahramanmaraş’ta iki oğlu tarafından yalnızlığa terk edildiği belirtilen ve Namıkkemal Mahallesi 46. Sokak 17 numaralı evde oturan Ayşe Bülbül (87) adlı yaşlı kadına SYDV el uzattı. Yiyecek ve barınma yardımında bulunulan Ayşe Bülbül’ün soba ihtiyacının mahalle muhtarı Hilmi Yabasın ve komşuları tarafından SYDV’ye bildirilmesi üzerine harekete geçen yetkililer, temin ettikleri sobayı dün ihtiyaç sahibi yaşlı kadına teslim ettiler. Yaşlılıktan dolayı yataktan kalkamayan Ayşe Ninenin sobası, komşuları ve mahalle muhtarı ile SYDV yetkililerinin yardımı ile kısa sürede kuruldu.

Evinin bakımının komşuları tarafından ve zaman zaman da akrabaları tarafından yapıldığı öğrenilen Ayşe Bülbül, kendisine yardımcı olanlara bol bol dua ederken; SYDV yetkilileri ise çalışmaların titiz bir şekilde devam ettiğini de dile getirdiler. (Kaynak: Akşam Postası Gazetesi - www.kanal46.com)