Kahramanmaraş’ın Duraklı Mahallesi’nde babasıyla birlikte oturan ve duvar boyacılığı yaparak geçimini sağlamakta olan bir kişi bahçe hortumuyla kendini asarak yaşamına son verdi.

Duraklı Mahallesi 49. Sokak içerisindeki 12 numaralı evde oturmakta olan ve ailevi sorunları bulunduğu öne sürülen Yavuz Çamsarı (25) dün akşam üzeri evde kimsenin olmadığı bir sırada hortumla kendini asarak intihar etti.

Çarşıdan eve gelen baba Mehmet Çamsarı (48) oğlunun cesediyle karşılaşınca şok geçirdi. Baba Çamsarı’nın durumu polise bildirmesi üzerine olay yerine gelen ekipler evli ve tek çocuk babası olduğu öğrenilen Yavuz Çamsarı’nın cenazesini otopsi yapılmak üzere Devlet Hastanesi’ne kaldırdı.

Baba Mehmet Çamsarı’nın ise sinir krizleri geçirerek ayakta güçlükle durabildiği gözlendi. (www.kanal46.com)


YASAL UYARI: HABER METNİ İLE FOTOĞRAFLARIN BASIN-YAYIN ORGANLARI VE İNTERNET SİTELERİ TARAFINDAN 'KANAL 46' ADI KAYNAK VE MAHREÇ GÖSTERİLSE DAHİ İZİNSİZ OLARAK İKTİBAS EDİLMESİ KESİNLİKLE YASAKTIR. BU YASAĞA UYMAYANLAR İDARİ VE MALİ CEZALARI PEŞİNEN KABUL ETMİŞ SAYILIRLAR. KANAL 46 BU KONUDAKİ TELİF VE YAYIN HAKLARINI SAKLI TUTAR.. KAMUOYUNA SAYGI İLE DUYURULUR...