Kahramanmaraş’ta İsmetpaşa Mahallesi 10. Sokak’ta faaliyet gösteren Alpati İnternet Kafe’ye 15 Nisan Pazar günü saat 00.10 ile 08.00 saatleri arasında girerek toplam 16 bin YTL değerinde bilgisayar malzemeleri çalan 3 kişilik bir hırsızlık şebekesi, aradan 24 saat geçmeden kıskıvrak yakalanıp adalete teslim edildi.

İl Emniyet Müdürü Necdet Çelikbilek, konu hakkında bugün yaptığı basın açıklamasında; adı gecen 3 kişinin belirtilen işyerine, hırsızlık amacıyla girdiklerini ve söz konusu iş yerinden 16 bin YTL değerinde 18 adet bilgisayar kasası, 7 adet LCD ekran monitör, bir adet yazıcı, bir adet modem ve bir adet te anfi ve bilgisayarlara ait çok miktarda aparatlar çaldıklarının belirlendiğini söyledi.

Çelikbilek, Asayiş Şubesi Hırsızlık Büro Amirliği elamanlarının yapmış olduğu çalışmalar sonucunda, çalınan malzemelerin tamamının ele geçirildiğini ve olayı gerçekleştiren Şenol Y., Gökhan Y. ve Erhan T. İsimli şahısların da yakalanarak adli makamlara teslim edildiğini söyledi. Çelikbilek hırsızların 24 saat geçmeden belirlenerek yalanlanmasını sağlayan birimlerine ise teşekkür etti. (Ajans 46-www.kanal46.tv)