AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın Kahramanmaraş’a 8 Mayıs’ta yapacağı ziyaret nedeni ile aynı gün bazı güzergâhlar üzerinde park yasağı getirildi.

Kahramanmaraş Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü tarafından hazırlanan bildiride aynen şöyle denildi:

“Başbakanımızın Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın ilimizi ziyareti ve Hafız Ali Efendi (Müftülük) Meydanı’nda yapılacak miting münasebetiyle;

Trabzon Bulvarı, Azerbaycan Bulvarı, Hoca Ahmet Yesevi Caddesi, Cumhuriyet Caddesi, Cahit Zarifoğlu Caddesi, Hanefi Mahçiçek Bulvarı, Atatürk Bulvarı, H. Arifoğlu Caddesi, Şekerdere Bulvarı, A. Menderes Bulvarı, Alparslan Türkeş Bulvarı ve Prof. Dr. Necmettin Erbakan Bulvarı üzerine 8 Mayıs 2011 Pazar günü sabah saat 08’den itibaren araç park etmek yasaktır. Bu yasağa uymayan araçlar çekici marifetiyle çektirilecektir. Kamuoyuna önemle duyurulur.”

Öte yandan; Başbakan Erdoğan'ın Kahramanmaraş ziyareti nedeni ile kentte çok geniş güvenlik önlemleri alındı. Miting sırasında da güvenlik önlemleri çok üst düzeyde tutulacak. (www.kanal46.com)