Kahramanmaraş’ın tanınmış simalarından Hukukçu - İnşaat Mühendisi Serdar Erdoğanyılmaz annesini kaybetmenin üzüntüsünü yaşıyor. Aynı zamanda yazıları sitemizde de yayımlanan köşe yazarı olan Serdar Erdoğanyılmaz’ın annesi Lütfiye Erdoğanyılmaz bugün hayatını kaybetti.

Bugüne kadar yaklaşık 15 bin doğum gerçekleştiren ve kentimizde Lütfiye Ebe olarak tanınan Lütfiye Erdoğanyılmaz, rahatsızlanması üzerine götürüldüğü Kahramanmaraş Devlet Hastanesi’nde yaşamını yitirdi. 80 yaşında hayatını kaybeden Lütfiye Erdoğanyılmaz’ın cenazesi yarın (11 Ocak Pazar) öğle namazını müteakip Bahçelievler Camii’nde kılınacak cenaze namazının ardından Şeyh Adil Mezarlığında toprağa verilecek.

Serdar, Soner, Ruhsar ve Şuhsar’ın anneleri Lütfiye Erdoğanyılmaz’a Allahtan rahmet, Erdoğanyılmaz ailesine ve yakınlarına ise başsağlığı dileriz.

(Taziye yeri: Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi Civarı Kahramanmaraş Belediyesi Taziye Evi - GSM: 0 532 274 90 97) (www.kanal46.com)






YASAL UYARI: HABER METNİ İLE FOTOĞRAFLARIN BASIN-YAYIN ORGANLARI VE İNTERNET SİTELERİ TARAFINDAN 'KANAL 46' ADI KAYNAK VE MAHREÇ GÖSTERİLSE DAHİ İZİNSİZ OLARAK İKTİBAS EDİLMESİ KESİNLİKLE YASAKTIR. BU YASAĞA UYMAYANLAR İDARİ VE MALİ CEZALARI PEŞİNEN KABUL ETMİŞ SAYILIRLAR. KANAL 46 BU KONUDAKİ TELİF VE YAYIN HAKLARINI SAKLI TUTAR.. KAMUOYUNA SAYGI İLE DUYURULUR...