Diyarbakır'da bir kişinin, ağabeyinin dini nikahlı ve 2 aylık hamile eşini silah zoruyla kaçırdığı iddia edildi.

Bir hafta önce vatani görevini tamamlayarak evine dönen Nezir S.'nin(22) hamile eşinin, küçük kardeşi ve asker kaçağı olduğu iddia edilen F.S.(19) tarafından silah zoruyla kaçırıldığı bildirildi.

F.S.'nin yengesiyle birlikte 6 bin YTL değerinde altınları da alarak kayıplara karıştığı öğrenildi. Dini nikahlı eşinin, kardeşi tarafından silah zoruyla kaçırıldığı ileri sürülen Nezir S., "Ben bir hafta önce Kocaeli Derince Askeri Hastanesi'nde sıhhiye eri olarak vatanı görevimi tamamlayarak evime döndüm.

İki gün önce de benden küçük kardeşim F.S. evime gelerek eşimin başına silah dayayarak evdeki 6 bin YTL değerindeki altınları da alarak kayıplara karıştı. Daha önceden eşim ile kardeşimin arasıda bir duygusallık yaşandığına inanmıyorum.

Kardeşim eşimi kaçırırken küçük kız kardeşim görmüş, kardeşim eşimin kafasına silah dayayarak, alıp götürmüş. Şimdi nerede olduklarını da bilmiyoruz. Aile fertleri tarafından her yerde aranıyorlar. Kardeşim bir de asker kaçağıdır. Bir an önce bulmalarını istiyorum" dedi.

Aile olayla ilgili olarak polise başvururken, yengesini 6 bin YTL değerinde altınlara birlikte silah zoruyla kaçırdığı ileri sürülen F.S.'nin yakalanması için çalışma başlatıldığı belirtildi. Olayla ilgili savcılık soruşturması sürüyor.

Mynet