Osmaniye'nin Kadirli ilçesinde 2006 yılında yapımına başlanan Kadirli-Andırın karayolunda genişletme ve kısaltma çalışmaları devam ediyor.

Çalışmalar bittiğinde Kadirli-Andırın yolunun 8 kilometre kısalacağını söyleyen Osmaniye Milletvekili Durdu Mehmet Kastal şu an alt malzeme serme işlemi başladığını belirtti.

AK Parti Osmaniye Milletvekili D.Mehmet Kastal yaptığı açıklamada, "Yol tamamlandığında Kadirli - Andırın kara yolu hem kısalacak hem de genişlemiş olacak. Yolun bir an önce bitirilmesi için yoğun çaba sarf ediliyor.Yol tamamlandığında Kadirli -Andırın arası 8 kilometre kısalacak ve Osmaniye-Kahramanmaraş-Kayseri karayolu işlerlik kazanacak.Yaylalara giden vatandaşlarımız geçici olarak bir sıkıntı yaşadılar.Ancak bu yolun yapılması ve bir an önce bitirilmesi için yoğun çaba sarf ediliyor.Alt Malzemesi dökülmeye başladı. En kısa zamanda da birinci kat asfalt dökülerek çalışmalar devam edecek" dedi.

Kastal ayrıca Kadirli'ye bağlı Karatepe Açık Hava Müzesine giden karayolunda Kara Yolları Bölge Müdürlüğü bir çalışma yaparak burunların düzenleneceğini ve dar olan kısımlarda genişletme çalışmaları yapılacağını kaydetti. (Cihan - www.kanal46.com)