Kahramanmaraş'ın Türkoğlu ilçesinde 11 gün önce kaybolan 13 yaşındaki Cuma Coşkun'un bulunması için yoğun çalışma sürdürülüyor.

İlçeye bağlı Kırmakaya köyünde 21 Ekimde kaybolan ve o tarihten bu yana bölgede aranan Cuma Coşkun'un bulunması için çalışmalar devam ediyor.

Anne Ayşe Coşkun oğlunun hayatından endişe ettiğini belirterek, ''Cuma okuldan geldikten sonra eve girmeden oyun oynamaya gideceğini söyledi. Son olarak arkadaşının bisikletini kullanırken gördüm. O gün eve gelmeyince jandarmaya başvurduk. Bir haftadan bu yana perişanız. Aramadığımız yer kalmadı'' dedi.

Çocuğunu ölü ya da diri bulunmasını isteyen anne Ayşe Coşkun, ''Oğlumu gören varsa, Allah rızası için bize haber versin. İçimizdeki bu ateşi söndürsün. Çocuğumu çok özledim, hayatından endişe ediyorum'' diye konuştu.

Cuma Coşkun'un kaybolmasının ardından jandarma ekipleri de bölgede araştırmasını sürdürüyor. Türkoğlu Kaymakamlığının talebi ile bugün Adana Sivil Savunma Müdürlüğü ekipleri Kırmakaya köyü yakınlarında arama çalışması gerçekleştirdi. Köy korucuları, vatandaşlar ve köpeklerin de katıldığı arama çalışmasının devam ettiği öğrenildi.

Bir haftadan bu yana arama çalışmalarının gece de devam edeceği belirtildi. (www.kanal46.com)