Kahramanmaraş'taki Ahırdağı orman yangınında itfaiye ekiplerinin gayretli çalışmaları sonucu evi yanmaktan kurtarılan Selim Adalı, İtfaiye Müdürlüğü’nü ziyaret ederek teşekkürlerini sundu.


Evi yanmaktan son anda ve güçlükle kurtarılan Yeni sanayi sitesi esnaflarından ve aynı zamanda Kazma Bağları sakinlerinden olan Selim Adalı Belediye İtfaiye Müdürlüğü’nün gayretli çalışmalarından memnun olduğunu ifade ederek İtfaiye Müdürü Cahit Küçükönder’e teşekkür etti.


İtfaiye Müdürlüğü’nü ziyaretinde görüşlerini dile getiren Adalı: “Orman itfaiye ekipleri ormanlık alandaki yangınla mücadele ederken Belediye İtfaiye ekiplerimiz de yangının yerleşim alanlarına sıçramaması için özveri ile çalıştılar.Bağ evleri arasındaki yolların çok dar olması ve yüksek duvarlarla çevrilmesi, orman yollarının yetersizliği, söndürme çalışmalarının da güçlükle yürütülmesine ve uzamasına sebep olmuştur.


Belediye itfaiye ekiplerimiz yangının bağ evlerine sıçramaması için yüzlerce metre hortum sererek mücadele etmiştir. Bu özverili çalışmalarından dolayı başta Belediye Başkanımız Mustafa Poyraz olmak üzere tüm İtfaiye Müdürlüğü personeline teşekkür ediyorum” diye konuştu.