Kahramanmaraş’ta ağabeyinin kendisi ile zorla ilişkiye girdiğini iddia eden 31 yaşındaki F. K.’nin şikâyeti üzerine ağabeyi H. K. (37) tutuklandı.

Elde edilen bilgiye ve iddiaya göre; Hacı Bayram Veli Mahallesi`nde ikamet eden, bugüne kadar 3 evlilik yaparak bunlardan boşanan 4 çocuk annesi kadın polise başvurarak, Pazarcık ilçesinin Narlı beldesinde çobanlık yapmakta olan evli ağabeyi H.K.’nin kent merkezine geldikçe evine gelerek kendisi ile zorla ilişkiye girdiğini öne sürüp şikâyetçi oldu.

Şikâyetçi kadın, bu durumun 15 yıldır devam ettiğini iddia ederken, polis tarafından gözaltına alınan ve adli makamlara teslim edilen ağabey ise kendisine yönelik suçlamayı reddetti. Kendisine yöneltilen suçlamaları kabul etmeyen H.K., kız kardeşinin erkek arkadaşından ayrılmasını istediği için kendisine iftira attığını savundu.

Ağabeyi tarafından tecavüze uğradığını iddia eden F.K, bu olaydan dolayı da 4 kez intihar girişiminde bulunduğunu da iddia ederken, adli makamlara sevk edilen ağabey tutuklandı. (www.kanal46.com)