Hakk’ın rahmetine kavuşan Kahramanmaraş’ın Lütfiye Ebesi bugün öğleyin kılınan cenaze namazının ardından Şeyh Adil Mezarlığında toprağa verilerek son yolculuğuna uğurlandı.
Kahramanmaraşın tanınmış simalarından Hukukçu - İnşaat Mühendisi Serdar Erdoğanyılmaz, annesini kaybetmenin üzüntüsünü yaşıyor.

Kentte yakinen tanınan Lütfiye Ebenin cenazesi bugün öğle namazını müteakip Bahçelievler Camii’nde kılınan cenaze namazının ardından Şeyh Adil Mezarlığında toprağa verildi.

Bugüne kadar gerçekleştirdiği yaklaşık 15 bin doğum ile birçok kişinin yaşama ‘merhaba’ dediği sırada yanında olan Lütfiye Ebe, dün 80 yaşında hayatını kaybetti. Rahatsızlanması üzerine götürüldüğü Kahramanmaraş Devlet Hastanesi’nde hayata veda eden Lütfiye Ebe, bugün son yolculuğuna uğurlandı.

Cenaze törenine; Kahramanmaraş Valisi Mehmet Niyazi Tanılır, Belediye Başkanı Mustafa Poyraz, İl Emniyet Müdürü Necdet Çelikbilek, Merkez Komutanı P. Albay Temel Akgönen, İl Kültür ve Turizm Müdürü Seydi Küçükdağlı, Çevre ve Orman Müdürü Hüseyin Çanak, AK Parti Kahramanmaraş İl Başkan Vekili Mustafa Sarıkaya, MHP Merkez İlçe Başkanı Ömer Özkan, basın mensupları ile çok sayıda Kahramanmaraşlı ve Erdoğanyılmaz ailesinin yakınları katıldı.

Öte yandan; Kahramanmaraş Valiliği görevini yürütürken Serdar Erdoğanyılmaz ile bir hayli yakın olan ve şu anda Adana Valisi olan İlhan Atış ta öğleden sonra Kahramanmaraş'a gelerek Erdoğanyılmaz ailesine taziye ziyaretinde bulunup acılarını paylaştı.

Serdar, Soner, Ruhsar ve Şuhsarın anneleri olan Lütfiye Ebe’ye Allahtan rahmet, Erdoğanyılmaz ailesine ve yakınlarına ise sabırlar ve başsağlığı dileriz.

(Taziye yeri: Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi Civarı Kahramanmaraş Belediyesi Taziye Evi - GSM: 0 532 274 90 97) (www.kanal46.com)



YASAL UYARI: HABER METNİ İLE FOTOĞRAFLARIN BASIN-YAYIN ORGANLARI VE İNTERNET SİTELERİ TARAFINDAN 'KANAL 46' ADI KAYNAK VE MAHREÇ GÖSTERİLSE DAHİ İZİNSİZ OLARAK İKTİBAS EDİLMESİ KESİNLİKLE YASAKTIR. BU YASAĞA UYMAYANLAR İDARİ VE MALİ CEZALARI PEŞİNEN KABUL ETMİŞ SAYILIRLAR. KANAL 46 BU KONUDAKİ TELİF VE YAYIN HAKLARINI SAKLI TUTAR.. KAMUOYUNA SAYGI İLE DUYURULUR...