Asfalt ekipleri Haller Bölgesinde...Kahramanmaraş Belediyesi asfalt ekipleri son olarak Şazibey Mahallesi yeni sebze hali içindeki 12.500 metrekare alana sahip blokda asfalt serim çalışması gerçekleştirdi.


Asfalt çalışmalarını yerinde inceleyen Kahramanmaraş Belediye Başkanı Mustafa Poyraz Sebze Haline gelerek ekiplerden bilgi aldı. Haller bölgesindeki asfalt çalışmalarının yarında Körfez caddesinde devam edeceğini belirten Başkan Poyraz, belirlenen program dâhilinde asfalt çalışmalarının şehir genelinde yaz boyunca süreceğini söyledi.


Belediye'den istenen ise; Haller Bölgesindeki 'Mahrumiyet' pardon 'Mahrukatçılar ve Karocular Caddeleri'ni de unutmayarak asfalt yapmalarıdır. Çünkü yıllardır ihmal edilen ve her tarafı çukurlarla dolu olan caddenin adını esnaflar, 'Mahrumiyet Caddesi' olarak değiştirmişler. İnşallah orası da bir an önce asfalt yapılır ve yeniden gerçek adına kavuşur.


KANAL İNŞAATI NEDEN DURDU?


Öte yandan; söz konusu bölgede devam eden Kılavuzlu Sulama Kanalı inşaatının da bir an önce tamamlanması istenirken, durdurulan çalışmaların bir an önce yeniden başlatılması ve burada adeta felç olan iş hayatı ve trafik düzeninin normal akışa dönmesi isteniyor.  (www.kanal46.com)