Önceki gün kalbine yenik düşerek yaşama veda eden Kahramanmaraş siyasetinin CHP’li Çınarı Memiş Özdal (70), dün Pazarcık ilçesinde gözyaşları arasında son yolculuğuna uğurlandı.

Pazarcık İlçesinde 3 dönem Belediye Başkanlığı yapan Memiş Özdal, Gaziantep’te geçirdiği kalp rahatsızlığı sonucunda Sani Konukoğlu Hastanesi’ne kaldırılmış ve burada yapılan anjiyonun ardından yaşama veda etmişti. Sadece Pazarcık’ın değil Kahramanmaraş bölgesi ve siyasetin her alanında sevilen, saygı gören kişi olarak tanınan Özdal, Pazarcık’ta toprağa verildi.

Pazarcık’ta çok sevilen bir kişilik olan Memiş Özdal’ın vefatı taraflı-tarafsız herkesi üzerken, cenaze törenine; Kahramanmaraş Valisi Mehmet Niyazi Tanılır, CHP Kahramanmaraş Milletvekili Durdu Özbolat, Kaymakam Günay Öztürk, Pazarcık Belediye Başkanı Kamil Dalkara, Narlı Belediye Başkanı Metin Ergücen, Büyüknacar kasabası belediye Başkanı Mirze Kazlı, İl Genel Meclis Üyeleri, Siyasi Parti Temsilcileri ve binlerce vatandaş katıldı.

Belediye Binası önünde yapılan ve CHP’li Başkan Kamil Dalkara’nın bir konuşma yaptığı törenden sonra Pazarcık Ulu Camii’ne getirilen Memiş Özdal’ın cenazesi kılınan öğle namazının ardından Memişkahya köyündeki aile mezarlığına defnedildi. (Haber ve Fotoğraflar: SUAT YERİPINAR - MUSTAFA KILIÇLI / PAZARCIK)



YASAL VE MANEVİ UYARI:Kanal 46’da yayımlanmış her türlü haber, görüntü ve fotoğraf gibi görsel malzeme, bilgi ile belgelerin tüm yayın ve telif hakları saklıdır. Ajans 46 aboneleri dışında, Kanal 46'nın onayı olmadan haber ve yazı içeriğini iktibas etmek veya yeniden yazılı ya da internet ortamında yayınlamak kesinlikle yasaktır, dinen ise günahtır ve hakkımızı kesinlikle helal etmiyoruz. Kanal 46 bu konudaki her türlü yasal haklarını saklı tutar.

"Kanal 46; Basın Meslek İlkelerine Uyar"
Bağımsız ve bağlantısız haberin altındaki imza: KANAL 46.