Kahramanmaraş Mevlana Mahallesi’nden bir grup vatandaş; "Sayın Belediye Başkanımız Mustafa Poyraz bizi üvey evlat yerine mi koyuyor” diyerek sitemlerini dile getirdi.

Kahramanmaraş'ın köklü mahallelerinden biri olan Mevlana Mahallesi’nde oturduklarını söyleyen vatandaşlar; “Belediye Başkanımıza oy verdik başkan seçtik, iyi de ettik, göreve geldiği günden beri Kahramanmaraş'a çok güzel hizmetler yaptı, yapmaya da devam ediyor, bu yaptığı çalışmalarla adeta Kahramanmaraş'ı bir Kahramanmaraş daha yaptı, kendilerini tebrik ediyoruz” dediler.

Mahalle sakinleri açıklamalarını şöyle sürdürdüler: “Sayın Başkanımız mahalle toplantıları yapıyor, sorunlarımızı dinliyor, (gerekeni yapacağım) diyor, ama maalesef Mevlana Mahallesi’nde bulunan (23. Sokağı asfaltlatacağım) dediği halde aradan yıllar geçmesine rağmen bu sokak asfaltlanmadı. Adeta Belediye Başkanımız bizi üvey evlat yerine mi koyuyor, yoksa, bu sokak asfaltlansın dediği halde yardımcıları mı ilgilenmiyor, yoksa bu sokağın asfaltlanmamasının arkasında bir art niyet mi var bilemiyoruz, belki de Sayın başkanımız bu sokağın asfaltlandığını biliyor. Sayın Başkanımız bilginiz olsun Mevlana Mahallesi 23. sokak hala asfaltlanmadı, lütfen asfalt sezonu bitmeden bu sokağımızı asfaltlayın, şehrin göbeğinde kalmış bir mahalleye asfaltsız yol hiç yakışmıyor,. Lütfen bu sesimize kulak ver.”

Konuyu ilettiğimiz Mevlana Mahallesi Muhtarı Eshabil Özdemir ise; "Belediye Başkanımız mahallemize gereken hassasiyeti gösteriyor, fakat bir türlü bu sokağa asfalt döktürmek nasip olmadı, girişimlerimiz sürüyor, Belediye yetkilileri burayı en kısa zamanda asfalt dökeceklerini söylüyorlar, bizde bekliyoruz, inşallah asfalt sezonu bitmeden buraları da asfaltlatırız" diye konuştu.

MUHTARIMIZDAN MEMNUNUZ

Mevlana Mahallesi sakinleri muhtarlarından çok memnun olduklarını ifade ederek; "Sayın muhtarımız Eshabil Özdemir muhtarlık görevine seçildikten sonra çok güzel çalışmalar yaptı. Kendilerini tebrik ediyoruz, Sayın muhtarımızda mahalleye hizmet gelmesi için çok güzel projeler yapıyor, bu projeleri de sırasıyla hayata geçirmeye çalışıyor, bir muhtarın mahalleye yapması gerekenleri yapıyor, kendilerini de sizlerin aracılığı ile tebrik ediyoruz" dediler. (Haber - Foto: BİLAL EVRAN / Memleket Gazetesi - www.kanal46.com)