Kahramanmaraş’ın AK Partili Belediye Başkanı Mustafa Poyraz, vatandaşların 19 Mayıs Atatürk'ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramı'nı kutladı.

Poyraz mesajında, 19 Mayıs’ın Cumhuriyetimizin kurucucusu büyük önder Mustafa Kemal Atatürk’ün Samsun’a ayak bastığı ve bağımsızlık mücadelemizin başladığı gün olduğunu belirtti.

19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı heyecanını bir kez daha hep beraber yaşayacaklarını belirten Başkan Poyraz, şunları kaydetti: ‘Aziz şehitlerimiz canları pahasına bu cennet vatanını savunmuşlardır. 19 Mayıs gençlere armağan edilmiştir. Türkiye Cumhuriyeti’nin geleceği gençlerimize emanettir. Gençlerimiz ülkemizin sadece zenginliği değil, aynı zamanda geleceği ve geleceğe olan güvenidir. Gençlerine güvenmeyen milletler geleceğe emin adımlarla yürüyemez. Bu güzel ülkemiz gençlerin ellerinde daha da büyüyüp gelişecektir,’

Bu duygu düşüncelerle başta gençlerimiz olmak üzere tüm halkımızın 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramını en içten dileklerimle kutlar, Sevgi ve saygılarımı sunarım.” (www.kanal46.com)


Editör: TE Bilisim