Kahvehaneden çıkmak istemeyen Rus kadın, işletmeci ve polise zor anlar yaşattı.


MUĞLA (İHA) - Muğla’nın Marmaris ilçesinde girdiği kahvehaneden çıkmak istemeyen Rus uyruklu bir kadın, işletmeci ve polise zor anlar yaşattı. Polis uzun uğraşlar sonunda kadını kahvehaneden çıkmaya ikna etti.


Olay, Yeni Yol Caddesi'nde bir kahvehanede meydana geldi. 2 ay önce Marmaris’e gelerek taşkınlık yaptığı otelden atılan ve parası olmadığı için sokakta kalan İrina Burak (32), eşyaları ile birlikte kahvehaneye geldi. İçerde oturup çay içen kadın, bir süre sonra kahvehanede bardakları yıkamaya başladı. Bunun üzerine kahvehane sahibi İbrahim Yavuz (46), kadından dışarı çıkmasını istedi ancak kadın dışarı çıkmak istemeyerek bu sefer camları silmeye başladı.


Kadını çıkaramayacağını anlayan kahvehane işletmecisi polise haber verdi. Polis ekipleri kadını dışarı çıkarmak için uzun süre uğraştı. Sonunda kadın ikna edilerek dışarı çıkarıldı.


Polisin Rus kadını bir hafta önce de Yat Limanı’nda çırılçıplak bulduğu ve uygunsuz hareketleri nedeniyle sınır dışı etmek için işlem yaptığı öğrenildi.