Kahramanmaraş Saçaklızade Vakfı tarafından Kutlu doğum haftası nedeni ile 10 Bin Kişi’ye Pilav ve Osman Nuri Topbaş’ın kaleme aldığı 'Hazret-i Muhanmmed Mustafa Emsalsiz Örnek Şahsiyet' adlı kitabı dağıtıldı

Kahramanmaraş'ın etkin ve saygın kuruluşlarından Saçaklızade Vakfı, Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri kapsamında Uncular Caminde 10 bin kişiye pilav ve Hazret-i Muhanmmed Mustafa Emsalsiz Örnek Şahsiyet adlı kitab uncular camisi imamı ve Saçaklızade vakfı başkan yardımcısı Ömer Faruk Şirikçi tarafından Cami cemaatine kitap hediye edildi.

Saçaklızade Vakfı bu yıl 10'uncusu gerçekleştirdiği Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri kapsamında Cuma namazı sonrasında 10 bin kişiye pilav ve -i Muhanmmed Mustafa Emsalsiz Örnek Şahsiyet adlı kitabı dağıttı.

Vakıf Başkan yardımcısı Ömer Faruk Şirikçi, "10 yıldan beri geleneksel olarak pilav ve dini kitapları düzenli olarak Çarşıbaşı, Uncular ve Şekerli camilerinde dağıtıyoruz. Bu yıl ayrıca da Sultan Abdülhamit Han Camisinde 23 Nisan Cuma namazı sonrası Allah Kısmet ederse Kutlu Doğum Haftası nedeni ile yemek ve kitap dağıtımı Kahramanmaraş’ın en büyük camisinde de gerçekleştireceğiz" dedi.

Vatandaşlar kutlu doğum pilavına büyük ilgi gösterirken, Cuma namazı sonrası yapılan dualara, getirilen salat ve selamlara eşlik ettiler. (MMM - www.kanal46.com)