Kahramanmaraş Belediye Başkanı Mustafa Poyraz, Küçük Sanayi Sitesi Kooperatifi’ni ziyaret ederek Başkan Mustafa Kır ve Yönetim Kurulu üyeleri ile sohbet etti.


Halk arasında Yeni Sanayi olarak bilinen Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi’ne giden Belediye Başkanı Mustafa Poyraz, burada Kooperatif Başkanı Mustafa Kır ve Yönetim Kurulu üyeleri ile sohbet ederek onların sıkıntılarını dinledi.


Başkan Poyraz burada yaptığı konuşmada, yeni çalışmalar yapılacağını söyledi.


Küçük Sanayi Sitesi’nde bir adet Zabıta Noktası oluşturulacağına işaret eden Başkan Poyraz, site içerisinde bulunan refüjlerde bakım ve onarım çalışmalarının yenileceğini, kaldırım ve parke taşlarının tekrardan döşeneceğini söyledi.


Sanayi sitesi içerisinde yeşil alan çalışmalarına da ayrı bir önem verdiklerini ifade eden Başkan Poyraz, tertemiz ve yemyeşil bir site haline getirmek için çalışmaların yürüdüğünü söyledi.


Halen devam etmekte olan sıcak çorba dağıtımından esnafın memnun olduğuna işaret eden Başkan Poyraz, bu yönde çalışmaların artarak devam edeceğini söyledi.


Asfalt sezonunda gerekli olan bölgelerde asfalt çalışmalarını tamamladıklarına dikkat çeken Başkan Poyraz, yeni sezonla birlikte ihtiyaç olan bölgelerde tekrar alt yapı ve asfalt çalışmalarına devam edeceklerini söyledi.


Temizlik konusunda kendilerine herhangi bir şikâyetin gelmediğini ama buna rağmen temizlik konusunda da yeni çalışmalar yapılacağını söyleyen Başkan Poyraz, yeni alınacak temizlik araçlarının sitede hizmet vereceğini söyledi.


Özellikle de çöp toplamanın yanı sıra hurdalıkların da gözden geçirilerek görüntü kirliliğini ortadan kaldıracaklarını ifade eden Başkan Poyraz aynı zamanda esnafların da kendi temizliklerine dikkat etmelerini söyledi. (www.kanal46.com)