Talihsiz genç, kendisini vuran kişiye "Ağabey yanlış adamı vurdun" dedikten sonra kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Olay, dün gece saat 01.15 sıralarında meydana geldi. Kızı A.D.'nin (16) sevgilisi olduğunu öğrenen M. D. (47), kızının sevgilisi R.D'yi (17) sahibi olduğu internet kafeye çağırdı.

Habertür'ün haberine göre alkollü olan M. D., R.D ile tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesi ile öfkelenerek belindeki silaha sarılan M. D., R.D.'yi öldürmekle tehdit etti. Bu sırada internet kafeden çıkmayı başaran R.D., caddenin karanlık olmasından faydalanarak hızla koşmaya başladı. O esnada cadde üzerinde evlerine gitmekte olan S. T.(23) ve 3 arkadaşı koşuşturmayı görünce daha önceden tanıdıkları M. D.'nin yanına doğru yöneldi.

Aşırı derecede alkollü olduğu öğrenilen M. D., 4 genci gördü. R.D.'nin üzerindeki beyaz gömlek ile S. T. üzerindeki gömleğin rengi aynı olunca M.D. elinde bulunan ruhsatsız tabancasıyla 1 el ateş etti. Silah sesini duyan gençler korku içinde yere yattı. Bu sırada ayağından yaralanan S. T., yerde acı içinde kıvranırken, M. D. yanına gelerek kafasını kaldırmasını istedi. Alkolün etkisi ile M. D. bir el daha ateş ederek genci karnından vurdu. Kanlar içinde kalan S. T., "Ağabey benim S. T. tanımadın mı? Ağabey yanlış adamı vurdun" dedi. 112 Acil ekiplerinin gelmesi ile Evliya Çelebi Devlet Hastanesi'ne kaldırılan genç burada tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Kütahya'daki olay yerine kısa sürede gelen polis ekipleri zanlı M. D.'yi gözaltına aldı. M.D., çıkartıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine konuldu. (Mynet)