Kahramanmaraş Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından yapımı devam eden Muhsin Yazıcıoğlu Parkı Rekreasyon Alanı’nda 1. Etap çalışmalarında sona gelindi.

Pınarbaşı olarak bilinen bölgede yapımına başlanan ve 300 dönümlük bir alanı kapsayan Muhsin Yazıcıoğlu Rekreasyon (Eğlendinlen) Alanı’nda 52 bin 700 metrekarelik 1. Etap çalışmalarında sona gelindiği belirtildi.

Kahramanmaraş Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü yetkililerinden alınan bilgilere göre içerisinde barbekü, oturma grupları, otopark, kamelyalar, büfe, kafeterya, minyatür şelale ve oyun grupları gibi birçok bölümü içerisinde bulunduran 1. Etap’da çocuklar için iki adet oyun parkı yer alıyor. Yaklaşık bir dönümlük alanı kaplayan oyun gruplarının birisi robot diye tabir edilen oyun grubu olarak monte edilirken diğeri açık oyun grubu olarak monte edildi.

Çocuklara yönelik yapılan bu oyun gruplarının bir diğer özelliği ise aynı zamanda engelli çocukların da rahatlıkla eğlenebileceği şekilde dizayn ve monte edilmiş olması.

Çalışmalarda sona gelinen Muhsin Yazıcıoğlu Rekreasyon Alanı 1.Etabı önümüzdeki günlerde hizmete açılacak. (www.kanal46.com)