Ziraat Mühendisleri Odası (ZMO) Kahramanmaraş Şube Başkanı Yusuf Temizkan Türkoğlu ilçesinde Oda Üyesi Ziraat Mühendisleri ile bir araya gelerek istişare toplantısı gerçekleştirdi ve sorunlarını dinledi.

İstişare Toplantısına Türkoğlu Tarım ilçe Müdürü Murat Türkmen ile birlikte çok sayıda Oda Üyesi Ziraat Mühendisi katıldı.

Toplantıda konuşan Yusuf Temizkan şunları söyledi: "Biz ilimizdeki arkadaşlarımızla sürekli bir araya gelme fırsatımız oluyor ilçelerimizdeki üyelerimizi de yönetim kurulu üyelerimiz ile birlikte ziyaret ederek sorunlarını dinliyor çözüm yolları üzerinde duruyoruz,

En önemli görevlerimizden biriside siz üyelerimize rehberlik görevimizi yapıyoruz,sizlerin yararlarına olan ve yeni çıkan yönetmelikleri takip ediyoruz siz üyelerimizi bilgilendiriyoruz, ilçelerdeki üyelerimiz ile istişare toplantıları yapıyoruz. Oda olarak her zaman yanınızda olduğumuzun bilinmesini istiyoruz. Biz Tarım ilçe Müdürlüğü yetkilileri başta olmak üzere üyelerimizden yardımlarını esirgemeyen tüm kurumlarımıza ve herkese teşekkür ediyoruz, bu toplantılarımız daha sık olacak ve artarak devam edecektir."

Ziraat Mühendisi olup odaya üye olmayan mühendislere ise Başkan Temizkan ve Yönetim Kurulu üyeleri tarafından üyelik rozetleri takıldı.

Toplantının sonunda Tarım ilçe Müdürü Murat Türkmen ilçede ilk defa böyle bir toplantının düzenlendiğini dile getirerek hem birbirimizi tanıdık hemde sorunlarımızı dile getirdik diyerek Ziraat Mühendisleri adına Başkan Temizkan ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür etti.