Son dakika haberler... İstanbul Küçükçekmece'de inanılmaz bir vahşet yaşandı. Yakşalık 4 yıldır şizofren tanısı ile ilaç kullanan ancak tedaviyi reddeden 35 yaşındaki Tuğçe Sayın, birlikte yaşadığı annesi Sevilay Palabıyık'tan para istedi. Annesinin para vermemesi üzerine tartışmaya başladı. Cinnet geçiren genç kadın, annesini önce bıçakla öldürdü. Ardından satırla kafasını kesip içine su koyduğu tencereye koydu ve ocağın üzerine bıraktı.  Ardından annesinin sol bacağını kesip etlerini yüzdü. Talihsiz kadının cesedi Adli Tıp Kurumu'na kaldırıleken, katil zanlısı öz kızı ise yakalanarak gözaltına alındı.

Dehşete düşüren olay İstanbul Küçükçekmece'ye bağlı İstasyon Mahallesi'nde yer alan bir sitede yaşandı. İddiaya göre gece saat 12 sıralarında acil tıp teknisyeni olarak çalışan Tuğçe Sayın ile annesi Sevilay Palabıyık arasında para isteme yüzünden tartışma çıktı.

Yaşanan tartışma üzerine Tuğçe Sayın, annesini ölümle tehdit etti. İkili bir süre tartışınca sinirlenen genç kadın, eline aldığı bıçakla annesini defalarca bıçakladı.

Hayatını kaybeden kadının satırla kafasını kesen öz kızı, annesinin kafasını su dolu tencereye atıp ocağın üzeirine bıraktı. Daha sonra bedenini banyoya kadar sürükleyip sol bacağını satırla kesti. Etlerini yüzüp bir poşete koydu.