'Altın Çağ'ı bilen Nostradamus'a göre yükselen yıldız Türkiye!

Fransız kahin Nostradamus'un milenyumla birlikte Altın Çağ'ın başlayacağına dair öngörüsü doğru çıktı. Altın son 10 yılda yatırımcısına yüzde 3.000'e yakın kazandırdı. İşin ilginci Nostradamus Yunanistan'daki krizi de bilmekle kalmadı, Türkiye'yi 'Doğu'nun yükselen yıldızı' olarak gösterdi.

Nostradamus, Yunanistan'daki krizi de bildi, 'Altın Çağ'ın şifresini çözen fanatiklerine yüzde 3.000'e yakın para kazandırdı. 1999 yılından bu yana çeyrek altındaki yükseliş yüzde 2.780, 24 ayar gram altındaki yükseliş ise yüzde 3.042 oldu. Asıl mesleği hekimlik ve eczacılık olan ünlü Fransız kahin Nostradamus'un kehanetleri sadece savaşlar ve felaketleri değil finans piyasalarında da takip edilir oldu.

Nostradamus'un 1999 yılından yani milenyumdan itibaren dünya üzerinde tüm sistemlerin değişeceğini gösteren özel kehanetlerde bulunduğu belirten AKŞAM Gazetesi Astroloji Yazarı Oğuzhan Ceyhan, '1999 yılının yedinci ayında olmak üzere, gökyüzünde Dehşetin muhteşem kralı gelecek gibi' açıklamalar yaparak, 11 Ağustos 1999'dan itibaren uygarlığın eski uygarlık olmayacağını söylemiştir. Nostradamus, Altın Çağ'ın bu yıkım ile beraber geleceğini, insanların hayali para ile değil gerçek emek ile uğraşacakları bir döneme doğru hızla gideceğini, doğuda sarı ırkın, Ortadoğu'da İslam'ın hızla yükseleceğini ve Batı uygarlığının da çok büyük çöküntülere uğrayacağını dörtlüklerinde söyler' dedi.