Adana'da meydana gelen trafik kazasında anne, baba ve 7 yaşındaki çocukları ölürken, bir çocukları da ağır yaralandı.


Edinilen bilgiye göre, olay, merkez Sarıçam ilçesine bağlı Mustafalar köyü yakınlarında Kozan Yolu'nda meydana geldi. İddiaya göre, Mustafa Boyacı (44) eşi Iraz Boyacı'nın (38) annesini görmek için çocukları Mustafa Mert Boyacı (7) ve Merve Boyacı (12) ile birlikte 01 RC 130 plakalı otomobiliyle sabah saatlerinde Adana'dan Kozan'a gitti.


Akşam saat 17.00'de ise Kozan'dan Adana'ya gelmek için Boyacı hareket etti. Ancak Kozan'dan çıkıp Mustafalar Köyü yakınlarına geldiği sırada saat 17.30 sıralarında direksiyon hakimiyetini kaybeden Boyacı tek taraflı kaza yaptı.


Kaza sonucu otomobil takla atarak metrelerce sürüklenip Kozan Yolu'nda refüjde durabildi. Kaza sonucu anne, baba ve iki çocuk araçta sıkıştı. Bunun üzerine çevredeki vatadaşlar hemen jandarmaya haber verdi. Olay yerine gelen jandarma ekipleri sağlık ve Can-Kur ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen Can-Kur ekipleri yaralıları sıkıştıkları yerden çıkardı. Sağlık ekipleri hemen yaralılalara müdahale etti ancak anne, baba ve 7 yaşındaki Mustafa Mert Boyacı'nın öldüğünü tespit etti. 12 yaşındaki Merve Boyacı ise ağır yaralı olarak ambulansla hastaneye kaldırıldı. Anne, baba ve çocuğun naaşları ceset torbasına konarak refüje konuldu.


Bir süre sonra Boyacı ailesinin akrabaları kazayı duyup olay yerine geldi. Kaza yerine gelen yakınlar jandarma ekiplerinden 3 kişinin öldüğünü duyunca olduğu yere yıkıldı. Diğer akrabaları ise "hepsi ölmüş" diye ağıtlar yaktı.


Kaza yerine gelen Boyacı ailesinin kadın akrabaları ise ağıtlar yakarak gözyaşlarına boğuldu. Jandarma kazayla ilgili soruşturma başlattı. Hastaneye kaldırılan Merve Boyacı'nın ise hayatta kalma mücadelesi verdiği öğrenildi.(İHA)