Adana'da kapı kilit göbeğini patlatıp girdikleri evlerden altın ve silah çalıp, tanınmamak için kıyafetleri yatak odasında değiştiren 3 kadın polis tarafından yakalandı.


İddiaya göre, Osmaniye'den Adana'ya gelen Yeşil Ç. (21), Özlem U. (21) ve Özge U. (18), merkez Çukurova ilçesinde 6 ikamete kapı kilit göbeğini kırarak girip, yatak odasından altın ve silah çalarak kaçtı. Bunun üzerine ev sahipleri polise şikayette bulundu.


Polis, şikayet üzerine hırsızları yakalamak için Toros Mahallesi'nde çalışma başlattı. İncelenen güvenlik kameralarında kadınların lüks apartmanları seçtiği, bir kişinin asansörü tuttuğu ve diğer iki kadının kapı kilit göbeğini patlatarak içeri girdiği belirlendi. Kadınların ev sahibi evde olması durumunda dilenci rolü yaptığı tespit edildi. Ayrıca kadınların apartmana girerken başörtülü girdiği, hırsızlık yaptıktan sonra yatak odasında kıyafetlerini değiştirip, kot pantolon giydiği görüldü.


Yapılan çalışmalar sonucu 3 kadın, Toros Mahallesi'nde bir apartman dairesinden hırsızlık yapmak isterken suçüstü yakalandı. Emniyete getirilen zanlılar, sorgulandıktan sonra adliyeye sevk edildi. Sevk sırasında kadınlar kendilerini görüntüleyen basın mensuplarına saldırarak, tükürdü.(İHA)