Bu yıl beşinci kez düzenlenen Forum Fashion Week, ünlü isimlerin katılacağı 26-28 Eylül arasında moda fırtınası estirecek.


Kayseri ve çevre illerde yaşayanların alışveriş ve eğlence merkezi Forum Kayseri’nin ilk özel konuğu, ünlü top model Tülin Şahin olacak.
27 Eylül Cumartesi günü saat 16.00’da Tülin Şahin ile birlikte başarılı mankenler Sema Şimşek, Çağıl Özkul ve Melis Tuğba Türk, ünlü markaların kreasyonlarını sergilemek üzere Forum Kayseri’de podyuma çıkacak.
Defile sonrası ünlü top model Tülin Şahin sevenleriyle bir araya gelerek imza dağıtacak.
Ekranlardan ve özel moda organizasyonlarından tanıdığımız ünlü koreograf Uğurkan Erez ile başarılı manken ve 2002 Türkiye Best Model ikincisi antropoloji doktoralı Ebru Güzel’in katılacağı moda sohbeti, 28 Eylül Pazar günü saat 16.30'da Forum Kayseri’de gerçekleşecek.
Moda ve stil üzerine yoğunlaşacak sohbette Uğurkan Erez ve Ebru Güzel, stil ipuçları verecek, sezon modasına ve trendlerine dair önerilerde bulunacak.
Sürprizlerle dolu ‘Alışveriş Geceleri’
Forum Kayseri’de 26-28 Eylül tarihlerinde gerçekleşecek olan Forum Fashion Week kapsamında, 3 gün boyunca moda severlerin büyük ilgisini çekecek indirimler ve sürprizlere sahne olacak ‘Alışveriş Geceleri’ düzenlenecek.
Forum Fashion Week boyunca, Forum Kayseri’yi ziyaret eden moda severler hem keyifli saatler geçirecek hem de indirimli alışveriş keyfi yaşayacak.
Forum Kayseri Milano’ya götürüyor…
Forum Kayseri, Forum Fashion Week ile moda fırtınası estirirken, çekiliş kampanyasıyla bir şanslı çifte de Avrupa’nın moda başkentlerinden Milano’ya seyahat hediye edecek.
22 Eylül-12 Ekim tarihlerinde Forum Kayseri’de toplamda 100 TL ve katları tutarında alışveriş yapan tüm ziyaretçiler, çekiliş sonunda eşi ya da bir arkadaşıyla birlikte Avrupa’ya seyahat fırsatı yakalayacak.
(İHA)