Türk Eğitim-Sen Kahramanmaraş Şube Başkanı Mustafa Gökhan, ''Bizleri yönetmekle görevli yetkililer, görevlerini layıkıyla yapamıyor'' dedi.

Gökhan, sendika binasında yaptığı açıklamada, yapılan istişareler sonucunda eğitim ve öğretimi aksatmamak amacıyla yarıyıl tatilinde atamalar yapılacağını, ikinci döneme okulların yeni müdürlerle başlayacağını ancak okulların büyük bir bölümünün hala vekil müdürlerle yönetildiğini ileri sürdü.

Okulları vekâleten yönetenlerin geçici olduklarını düşünerek atılım gerçekleştiremediklerini ifade eden Gökhan, şöyle konuştu:

''Yöneticiliğe müracaat edenler ise durumun belirsiz olması nedeniyle haklı olarak işlerinde gerekli motivasyonu sağlayamamakta, beklenen verimi gösterememektedir. Milli Eğitim Müdürlüğümüz müracaatlarını 29 Aralık 2009 tarihinde aldığı atamaları acilen yapmak zorundadır. Müracaatta bulunan yüzlerce insan bu atamaların bir an önce sonuçlanmasını ve sendikamızdan haklarını aramamızı beklemektedir. Diğer sendikaların üyeleri dahi bu konuda bizden medet ummaktadır. Bizleri yönetmekle görevli yetkililer görevlerini layıkıyla yapmıyor.'' (www.kanal46.com)