Kahramanmaraş merkez Özel Beyza Eğitim Kurumları (ÖBEK) Okulu öğrencileri Belediye Başkanı Mustafa Poyraz’ı makamında ziyaret etti.

Belediye çalışmaları hakkında öğrencilerin kendisine yönelttiği soruları cevaplandıran ve Kahramanmaraş Belediyesi’nin çalışma sistemi hakkında öğrencilere bilgi veren Başkan Poyraz, Belediyenin çalışmalarını anlatan birer de broşür hediye etti.

Bir öğrencinin “Çevre ile ilgili ne gibi projeleriniz var?” sorusunu yeni kurulacak olan çöp toplama sahası ve atık su projeleri hakkında bilgi vererek yanıtlayan Başkan Poyraz şunları kaydetti; “Bizim en öncelikli görevlerimizden biri çevre kirliliğini ortadan kaldırmaktı. Biz çevreyi çocuklarımızdan emanet aldık. Yeni yapılacak olan Katı Atık Depolama Tesisi şehrimizdeki çevre kirliliğini ortadan kaldıracak. Daha önce atıklar Aksu çöp toplama sahasına götürülerek yakılıyor ve orada da kirlilik devam ediyordu. Bu tesisin yapılıp hizmete girmesiyle birlikte çevreyi kirletmeyen bir il olacağız. Aynı zamanda atık su projemiz için çalışmalarımız devam ediyor. Taslak projesi ihale edildi. Biz her yönü ile yaşanabilir bir kent için çalışmalarımızı devam ettiriyoruz.” (www.kanal46.tv)
Editör: TE Bilisim