Özel Kahramankent Ortaokulu Okul Aile Birliğinin davetlisi olarak gelen besteci ve müzisyen Yücel ARZEN, Özel Kahramankent okulu gala salonunda yıllarca hatırlanacak ve kulaklarda güzel bir seda olarak kalacak muhteşem bir konser verdi.


Özel Kahramankent Ortaokulu Müdürü Alparslan Kömüşcü ve Okul Aile Birliği Başkanı Gözde Gümüşer’in hoş geldiniz konuşmalarından sonra başlayan konserde davetliler, hüzünlü eserlerin eşliğinde yer yer hüzünlenirken bazı eserlerde de hüzünler unutuluverdi.


Konserden sonra okuluun konferans salonunda 8. ve 7. sınıf öğrencileriyle söyleşi yapan sanatçı, güzel eserlerin ortaya çıkması ve başarı ile ilgili olarak “Mucizevî bir şey varsa o da çalışmaktır.” dedi.
Hiçbir eserin bir bütün olarak aniden ortaya çıkmadığını, nota nota saatlerce emek verilerek ortaya çıktığını kaydetti. Özel Kahramankent Ortaokulu öğrencilerine, her gün bir soru artırarak çalışmalarını artırmalarını ve başarıya ancak böylelikle ulaşılabileceğini ifade etti.


Sevdikleri birçok filmin müzisyeni ve beğendikleri birçok şarkının bestecisiyle söyleşi yapmanın mutluluğunu yaşayan Kahramankent Ortaokulu öğrencileri, program sonrası beğenilerini dile getirip sanatçıyla fotoğraf çektirdiler.

Editör: TE Bilisim