Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Türkoğlu Şubesi tarafından Türkoğlu Kaymakamlığı Spor Salonu’nda gündüz seansında çocuklara yönelik Dakı & Kraft (Tek mevsim) Küresel Isınma konulu tiyatro oyunundan sonra akşam ise “Günün Adamı “adlı oyun Kocaeli Birikim Tiyatrosu tarafından sergilenendi.

Akşam sergilenen tiyatro gösterisini Garnizon Komutanı Kadir Kurt, Türkoğlu Belediye Başkanı Mustafa Taşhan, Cumhuriyet Savcısı Suat Uzun, Hakim Serdar Devrim, Daire Müdürleri ve çok sayıda vatandaş izledi.

Düzenlenen ve büyük ilgi gören Tiyatro etkinliği sonunda konuşan Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Türkoğlu Şube Başkanı Cengiz Türk şunları söyledi:

“Atatürkçü Düşünce Derneği olarak İlçemizde Her türlü sosyal ve Kültürel etkinlikte çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Gündüz 2 seans olarak ülkemizi son dönemde daha fazla ilgilendiren Küresel Isınma konusunda öğrencilerimizi bilgilendirmek ve bilinçlendirmek amacıyla sahnelenmiştir. Şimdi ise ‘Günün adamı’ adlı oyunumuz sizlere sergilenmiştir. Tiyatro etkinliğimizin sergilenmesinde büyük katkı veren Kaymakamlığımız başta olmak üzere tüm katkısı bulunan kişi ve kurumlara ilginizden dolayı çok teşekkür ediyoruz.”

Tiyatroseverler oyun sonunda Kaymakamlık ve Atatürkçü Düşünce Derneği Yetkililerine teşekkür ederek bu tür etkinliklerin devam etmesini istediler. (TÜRKOĞLU - www.kanal46.com)


Editör: TE Bilisim