Başlık : Peşinatsız Ev Almak İktisatEvim'le Çok Kolay

Hayalini kurduğunuz şeylere ulaşmak eskiden gerçekten zordu. Hatta örneğin ev yâda araba alırken ciddi faiz ödemeleri yapıyor, kefil arıyor ve stres içinde aldığınız mülkün tadını hemen çıkaramıyordunuz. Bugün ise her şey değişti. 

Artık banka kredileri yâda inşaat sektörünün sağladığı sistemlere dâhil olmak zorunda değilsiniz. Hatta peşinatınız yoksa bile kendi aylık tasarruflarınıza göre evinizin sahibi olabilirsiniz. Peşinatsız Ev Almak İktisatEvim'le Çok Kolay

Faizsiz Toplumsal Dayanışma Sistemi İktisatEvim ile peşinatsız ev alma şansına sahipsiniz, faizli sistemlerden uzak durun. Almak istediğiniz evi gerçek fiyatı ile satın almak için tek yapmanız gereken İktisatEvim danışmanları ile irtibata geçmektir. 

18 yaşını doldurmuş ve düzenli geliri olan her Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı bu avantajdan faydalanabilir. Birlikten kuvvet doğar sloganı ile peşinatsız ev almak İktisatEvim ile çok kolay!

İktisatEvim'den Peşinatsız Ev Nasıl Alınır?

Helal yoldan faizsiz ev sahibi olmak istiyorsanız İktisatEvim ile mümkündür.  Kredi faizlerini unutun, ülkenin herhangi bir yerinde beğendiğiniz bir mülkü kefilsiz dilerseniz peşinatsız satın alabilirsiniz.

Peşinatsız ev almak için hemen şimdi İktisatEvim web sitesini ziyaret ederek, başvuru formunu doldurmanızı öneririz.  Aklınıza takılan her soruyu yanıtlamak ve referanslar vermek üzere İktisatevim danışmanı size 48 saat içerisinde ulaşacaktır. 

Başvuru formunda sizden iletişim bilgileri istenecektir.  Özlük bilgileriniz istenmeyecektir. 

İktisatEvim’in en avantajlı tarafı eğer ev almaktan vazgeçerseniz size bir zorluk çıkarılmaz, kesintisiz olarak ödediğiniz bedeli alırsınız. Sadece faizsiz sistemde küçük bir katılım payı bedeli ödersiniz bu meblağ banka kredilerinin faizleri ile karşılaştırıldığında çok düşüktür.  Hizmet bedeli olarak düşünebilirsiniz.

Peşinatsız ev almak üzere İktisatEvim’e başvuru yaptınız ve ödemelere başladınız ancak ödeme zorluğu yaşadınız sıkıntı yapmayın, dondurma hakkınız var.  

İktisatEvim Peşinatsız Ev Alma Avantajları Nelerdir?

Altın günü mantığında işleyen ancak elbette onun geliştirilmiş sistemi olan yöntemler her ekonomi gurubu için ayrı tasarlanmıştır. Yaşam kalitenizi yükseltmek ve ev sahibi olarak kira derdinden kurtulmak için İktisatEvim en avantajlı seçeneklerden biridir. 

  • Kredisiz ve peşinatsız ev alma şansına sahip olursunuz,
  • 3 ödeme sisteminden size en uygun olan ödeme planını kendiniz seçersiniz. 
  • İster sıfır ister ikinci el ev satın alabilirsiniz.  Peşinatsız ev almak İktisatEvim’le çok kolay! Aylık tasarruf miktarınızı belirleyin ve hemen İktisatEvim danışmanları ile irtibata geçin.