POS rulosu yazar kazalarda kullanılan bir üründür. İsminden de belli olduğu gibi POS cihazlarında gerekli bilgilerin dışarıya aktarılması için kullanılır. Fakat sadece POS makinalarında rulo kullanılmaz; ATM cihazlarında, faks makinalarında, fatura cihazlarında, oyun makinalarında ve akaryakıt istasyonlarında da tercih edilir. POS cihazının kullanımı arttıkça ve teknoloji geliştikçe por rulosunun kullanımı da direkt olarak artış gösteriyor.

POS rulosu el terminalinin olduğu alanlarda da sıklıkla tercih ediliyor. Bu nede le pek çok kişi POS rulosu bulmakta güçlük çekiyor. Rulonun artış göstermesi demektir ki POS makinalarının da kullanımı artıyor. Özellikle sürekli stok yapma halinde olan, sık sık alışveriş yapılan sektörlerde örneğin gıda, tekstil ve ilaç sektörlerinde POS rulosu olmazsa olmaz ürünler arasındadır.

POS Rulosu Özellikleri

POS rulosu hem hızlı işlem yapma imkânı sunar hem de güvenilirdir. Üzerine yazılan yazılar mürekkep ile değil ısı sayesinde gerçekleştiği için bu da kullanıcılara ekstra avantaj sağlar. Sizler de POS rulosu satın almak istiyorsanız https://www.arabulgelsin.com/pos-rulosu-pmk18 sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Editör: TE Bilisim