Kahramanmaraş AK Parti Gençlik Kolları il Başkanlığı tarafından düzenlenen "Gençlik Şöleni"nde sanatçı Murat Keklik hayranlarına unutulmaz gece yaşattı.


AK Parti Kahramanmaraş gençlik kolları tarafından düzenlenen gençlik buluşması büyük bir coşku ile gerçekleşti. Kıbrıs meydanında gerçekleşen buluşmaya binlerce kişi katıldı. Konser alanını ziyaret eden AK Parti Gurup Başkan Vekili ve Kahramanmaraş Milletvekili Mahir Ünal ve İl Başkanı Metin Doğan da kısa bir süre konseri dinledikten sonra alandan ayrıldılar.


Akşam saatlerinden itibaren başlayan gençlik şöleni ilk olarak halk oyunları mehteran takımı gösterisi ve yerel sanatçıların konseri ile devam etti. 


AK Partili gençlerin yanı sıra vatandaşlarında yoğun ilgi “Gençlik şöleninde Murat Kekilli konserine “Seni çılgın, hadi oradan seni sevdiğimi de nerden çıkardın” bu söylediklerimin hepsi yalan şarkısıyla başlayan sanatçı Murat Kekilli, bu şarkısından sonra ise AK Partili gençlere “bu ülkede yalan söyleyende var söylemeyende var” ifadelerini kullandı.


Sanatçı Murat Kekilli konuşmasına devam ederken isim vermeden “bu ülkede yetenekli insanlar var” diyerek Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan’a ve AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu’na övgüler yağırdı.


Osmanlı Ruhu Yaşıyor


“Osmanlı yedi düveli rahatsız eden bir kelimedir. Çünkü hakkaniyetten, doğruluktan, dürüstlükten ve özgürlükten küresel güçler rahatsız olur. Emperyalistler rahatsız olur. Sömürücüler böyle bir şeye razı olmazlar. Çünkü Osmanlı ruhu dirilirse dünya kurtulur” şeklinde konuştu.


 


Sanatçı arkadaşlarına göndermeler yapan Kekili, “Onlar Osmanlı tarihini bilmiyorlar, demek ki tarihten haberleri yok, bu ülkede Osmanlı halen yaşıyor” diyerek konsere gelen vatandaşları coşturdu.  


Gençlik konserinde Kekilli, şarkı aralarında sahneden seyircilerle sohbet etti, özçekim (selfie) yaptı. Konsere gelenler Murat Kekilli’den “Bu Akşam Ölürüm” şarkısını ısrarla isteyince, yaşamak için çok sebep var diyen Kekilli, “Uğruna öleceğimiz şeyler de vardır; bayrak uğruna ölünür, vatan uğruna ölünür. Bu değerlerimiz uğruna ölen şehitlerimize de selam olsun, mekânları cennet olsun” dedi.

Editör: TE Bilisim