Kahramanmaraş’ın Göksun ilçesine bağlı Kanlıkavak beldesinin Belediye Başkanı Ali Kıraç oğlunu evlendirerek dedelik yolunda ilk adımını attı.


Belde belediye başkanları arasında çalışkanlığı ve başarısının yanında, çevresi ile kurduğu diyalog sayesinde sevilen bir isim olan Kıraç, baba olmanın en büyük hazlarından birini yaşadı.


Adana eşrafından Mustafa Karaaslan’ın kızı olan ve Göksun’da öğretmenlik yapan Ayten hanımla oğlu Hamza’nın düğününü yapan Başkan Kıraç’ı dostları, akrabaları siyasi çevresi ve özellikle çevre belediye başkanları yalnız bırakmadılar.


Adana’da gerçekleşen törenden sonra Göksun Gariboğlu düğün salonunda yapılan Nikah ve düğünde ise yaklaşık 2 bin kişi yer alırken, Nikahı bizzat kıyan Göksun Belediye Başkanı Ramazan Hurç, gençlere bir ömür boyu mutluluk diledi.


Kanlıkavak Belediye Başkanı Ali Kıraç duygularını, “Her anne-babaya Yüce Allah çocuklarının mürüvvetini göstersin” diyerek paylaştı.


Başkan Kıraç, yapmış olduğu muhteşem düğünle misafirlerine hizmette eksiksiz ikramlar sunarken, düğüne katılan misafir ve bürokratlar da düğünden gayet hoşnut olarak ayrıldılar. (MAGAZİN SERVİSİ)


 

Editör: TE Bilisim